Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2008 13:54 - Манифест на Анонимните Блогъри!
Автор: iadosan Категория: Политика   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
0




http://neverojatno.wordpress.com/2008/09/27/manifest/

Днес беше разпространен следния манифест : 

“Ние анонимните блогъри, обявяваме, че създаваме Български Таен Блогърски Анонимен Сатиричен Централен Комитет (БТБАСЦК). 

Нашeто верую е пълната, тотална и абсолютна анонимност. 

Ние ще се борим да останем анонимни, докато не вкарат в затвора за по 20 години, български политици, съдии, бизнесмени и мафиоти. 

Излизането на открито води до опасни последствия за телесната цялост и здравето, затова ние ще се пазим от разкриване докато не бъдат осветелени притежателите на чукове в България. 

Нашето оръжие са клавиатурата, мишката и развинтеното ни въображение. 

Ние сме политически дезориентирани и не принадлежим към нито една политическа, силова или бизнес групировка. 

Ние ще осмиваме всичко и всеки, навсякъде и по всяко време. 

Ние ще се ебаваме с властимащите, така както те се ебават с нас. 

Смехът е последното ни, но най-силно оръжие. 

Нашето дело е право. Врагът ще бъде осмян. Смехът ще бъде за нази!”


Коментари:

Не ми се занимава, но този сайт ме накара да се размечтая НАИСТИНА за истината, каквато можеше да бъде - Свестните хора да влязат в управлението на държавата на всички нива, а гадовете да бъдат изкарани от управлението и да бъдат вкарани в затвора, където да бъдат превъзпитавани със селскостопански труд и проста вегетарианска храна, рамо до рамо с любимите им роми. Парите да бъдат отнети от мутрите и да бъдат употребени разумно за общо благо. В страната ни да има свобода, ред, сигурност, чистота. Хората да са приветливи и отзивчиви. По улиците да срещаш благородни физиономии и осанки, да се движат спокойно и с достойнство. От всички да струи оптимизъм. Телевизията да се освободи от вулгарността, простащината и насилието, манипулацията и лъжата и проституирането и да излъчва единствено високостойностни предавания създавани и представяни от високостойностни, благородни, умни и добри хора.
Училищата да са край населените места в огромни площи потънали в зеленината на овощни, зеленчукови и декоративни градини и паркове, Сградите им да са в хармония с природата, вдъхноняващи и поразяващи въображението. В образованието да преобладава музиката, танца, изкуството, спорта, занаятите, а необходимата информация от науките да бъде поднасяна ярко, образно, нагледно, мултимедийно, интерактивно, художествено. Класовете да са по дванадесет ученика. Учител да бъде по възрожденски престижна професия и да се упражнява от гениите, талантите ни и умните ни хора. С престиж в обществото да се ползват, истинските хора на изкуството, науката, стопанския живот и всеки който допринася в обществото. Всеки да има политически права съответстващи на приноса му. Не може учен с международно значение, да има еднакви права с циганин рецидивист. България да бъде силна държава и да дава най-добрите възможности за развитието на своите граждани.
Болниците също да са в края на града в ниски малки сгради, потънали сред зеленина. Персоналът умен, благороден, отзивчив. Методите на лечение да съчетават най-доброто от всяка медицина. Лекарите да получават пари единствено за подобрение или при излекуване на болния. Това да са едни от най-издигнатите във всяко отношение хора.
Въздухът да е чист, да изпълнен с ухания на цветя, храсти и дървета, изпълнен с птичи песни, Фонтани и потоци да го освежават. Животните да се разхождат необезпокоявано и да не проявяват агресия. Да няма войни и никаква заплаха за живота на хората…
Да помечтаем заедно.
Кой знае дали това не е така дълго и мъчително търсеното вярно начало за България и дали не е по-силно оръжие от осмиването и разобличението.

  •  

By: 999 on септември 27, 2008
at 6:41 pm

 

image

Страхотно!

  •  

By: chergar on септември 27, 2008
at 7:43 pm

 

image

Прав/а си 999, но според мен нас от първия момент ни пуснаха съвсем съзнателно по грешната писта - на мафиотизиране и разбиване на държавната машина и нормалните обществено-икономически отношения. Защото само и единствено при тези условия децата на бившата (дали пък е бивша…) номенклатура да станат богаташите на България. Освен да ловят риба в мътна вода, те явно друго не могат. Дори и сега ние пак се развиваме по съветски модел - на съветската мафия. Докато не намерим сили да се оттървем от това, няма да видим бял ден.

  •  

By: Щастливецът on септември 28, 2008
at 6:23 am

 

image

Смехът казвате е за нас, ама често е и през сълзи… аз бих предпочел смехът да генерира гняв, а пък гневът да се излее в протести, които могат да доведат до крайно належащите промени. Та да доживеем деня, в който ще се смеем само на неща, които са си за смях, а на на такива, които по-скоро са си за рев…

  •  

By: Ангел Грънчаров on септември 28, 2008
at 8:12 am

 

 

 



Тагове:   манифест,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iadosan
Категория: Политика
Прочетен: 76880
Постинги: 52
Коментари: 19
Гласове: 362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930